Kommentarer
 
   

Vinbål med fläder

2 dl koncentrerad flädersaft
2 kylda flaskor torrt vitt vin
1/2 liter mineralvatten (iskallt)
3 tärnade persikor eller nektariner
2 skivade citroner
isbitar
Häll saften över frukten och låt dra några timmar.
När det är dags för servering fyller du på med kallt vin, mineralvatten och isbitar.
Jag brukar lägga ätliga blommor, t ex violer, i en del av isbitarna så blir det extra fint.




 

 
 
 

 

Receptet på fläder & vin, hur många personer är det uträknat på?
/// Ida Berggren




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N