Kommentarer
 
   

Kumquatsbål

Kumquatsbål. c:a 2 liter eller 10 glas

200 g färska kumquats
1 kvist färska myntablad
1 msk florsocker
5 cl madeira
1 cl konjak
1 flaska (75 cl) torrt eller halvtorrt vitt vin
2 flaskor (á 75 cl) mousserande torrt eller halvtorrt vin

Skär frukten i skivor och lägg den i en skål tillsammans med myntablad,
socker, madeira och konjak. Täck och ställ skålen kallt ett par timmar.
Fyll på med kallt vin och servera.



Jen
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N