Kommentarer
 
   

Parmesankakor

PARMESANKAKOR

ca 50 st.


100 gr. Smör
1-2 tsk Salt
2 dl Vetemjöl
100 gr Färsk riven parmesan
1 nypa Riven muskotnöt


Kör alla ingredienser till en deg i en matberedare. Rulla ut degen i två smala längder på smörpapper och låt vila kallt 30 min. Skär i ½ - 1 cm breda skivor och lägg kakorna på bakplåtspapper. Grädda i 200 grader 7-10 min. Kakorna får inte bli bruna.



Eva St
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N