Kommentarer
 
   

Pepparmyntslikör

Fyll en burk med blad och grenar av pepparmynta och häll 40% sprit över så att det täckser bladmassan. Låt stå mörkt i 3-4 veckor och skaka dagligen. Står burken ljust blir det en väldigt mörk likör.
Sila av och fyll plaskor till 2/3, smaka av med vit sirap till lagom sötma.
Förändras inte så mycket av lagring.

Serveras välkyld. Blir en god sommardrink tillsammans med Seven Up eller liknande. Testa också att göra Irich Coffee men byt ut whiskeyn mot pepparmyntslikör.



Husmor
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Det fungerar utmärkt, går även bra med torkad, men då brukar jag låta den stå i 5-6 veckor i stället.

Husmor



jahapp jag får nog knalla iväg o handla lite vodka då o lägga i mina pepparmyntekvistar som jag har i frysen det borde ju fungera lika bra som den färska :lol:

man får tacka för receptet

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N