Kommentarer
 
   

Vinbål med fläder

2 dl koncentrerad flädersaft
2 kylda flaskor torrt vitt vin
1/2 liter mineralvatten (iskallt)
3 tärnade persikor eller nektariner
2 skivade citroner
isbitar
Häll saften över frukten och låt dra några timmar.
När det är dags för servering fyller du på med kallt vin, mineralvatten och isbitar.
Jag brukar lägga ätliga blommor, t ex violer, i en del av isbitarna så blir det extra fint.




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Receptet på fläder & vin, hur många personer är det uträknat på?
/// Ida Berggren




Kommentera

Frnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad nr ngon skriver.)
 
   
Text

Fr att skydda oss frn spam, klicka i dom grna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N