Kommentarer
 
   

Ostskålar rosé

125 g philadelphiaost
1 msk mjölk
10 gröna oliver
10 svarta oliver
5 marinerade soltorkade tomater
1 vitlöksklyfta
10 basilikablad
1 rosésallad

Portioner: 4
Rör osten mjuk och smidig med mjölken. Finhacka oliver och tomater. Skala vitlöken. Strimla basilikabladen. Blanda osten med oliver, tomater, pressad vitlök och basilika.

Skölj och dela rosésallaten. Lägg bladen på ett serveringsfat. Fördela ostmassan i sallatsbladen.

Servera som drinktilltugg



oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N