Kommentarer
 
   

Citron & Svartpeppar

Citron & Svartpeppar
1 citron, det tunna gula skalet
2 kvistar färsk rosmarin
6 lätt krossade svartpepparkorn
70 cl brännvin special
2 dl söt sherry
Tvätta och borsta citronen väl och skala av det yttersta tunna gula skalet med en potatisskalare.
Lägg citronskal, rosmarin och peppar i en glasburk med lock.
Fyll på med brännvin och sherry. Sätt på locket och låt burken stå i rumstemperatur 24 timmar.
Sila upp snapsen på flaska och den är färdig att avnjutas. Snapsen vinner inte på ytterligare lagring.



gulli G
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Frnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad nr ngon skriver.)
 
   
Text

Fr att skydda oss frn spam, klicka i dom grna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N