Kommentarer
 
   

Chili- och ingefärskryddad sommarsnaps

Ska det serveras rökt lax till midsommar? Ja då passar den här snapsen bra. Lagom att krydda en vecka innan.

Gör så här:
Lägg i 1 chili som delats på längden i en bunke tillsammans med 2 msk färsk strimlad ingefära, ½ citron i klyftor, ½ dl råsocker och slå över ca 20 cl Brännvin Special (från helbutelj). Rör om väl, täck med plastfilm och låt stå 3-4 dygn i rumsvärme.
Filtrera genom kaffefilter och späd blandningen med det resterande brännvinet till önskad smak.
Smakar bäst rumstempererat
Har du torkade bär går det bara med första metoden.



gulli G
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N