Kommentarer
 
   

Rullar med parmaskinka, aprikos och chevre

Jätteenkelt och smarrigt drinktilltugg. Ta parmaskinka eller en annan god, torkad skinka. Dela tunna skivor på längden, så att varje bit är ca 4 cm bred, och runt 15 cm lång. (Inte så noga - men ungefär.) Ta goda, mjuka torkade aprikoser - små behöver inte delas, men om de är väldigt stora kan du dela varje i två bitar. Du behöver också en rejäl bit mogen chevre. Sätt en klick chevre på varje aprikosbit och rulla in i skinkan. Ja, svårare än så är det inte. Blir också fint med ädelost, och man kan använda fikon istället för aprikoser om man föredrar det.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N