Kommentarer
 
   

Hallonlikör

HALLONLIKÖR



1 L Hallon
75 cl Vodka
5 dl Socker
½ st Citron


Blanda hallon, socker och vodka i en 2 L bringare med lock.
Dela citronen i klyftor med skalet på. Lägg i bringaren.
Låt stå i rumstemperatur i 2 veckor.
Skaka då och då så sockret löses.
Sila ifrån bären. Tappa upp likören på flaskor.
Lagra i några mån.



Eva St
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Ett annat sätt:
Fyll en burk med hallon och täck precis bären med 40% sprit. Låt stå gärna i ett soligt fönster, i minst tre veckor. Sila och 1/2 -2/3 i flaskor: Om man vill ha en mindre geléhallonaktigsmak fyll på 1/4 40% sprit och 1/4 vit sirap. Annars 1/3 vitsirap i flaskan.

MUMS!!!

Husmor





Kommentera

Frnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad nr ngon skriver.)
 
   
Text

Fr att skydda oss frn spam, klicka i dom grna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N